Soome Hollola peretragöödia avastas kõigepealt väike laps

Mees sõitis eelmise aasta oktoobrikuus enda ja naise surnuks vastu tulnud rekka vastu. Naine oli autos tõenäoliselt sunniviisiliselt. Eeluurimise materjalidest tuleb välja, et esimesed märgid õnnetuse ja tüli jälgedest korteris avastas abielupaari algklassides õppiv laps.

Soome lõunaosas Lahti ligidal Hollolas toimunud õnnetuse kohta saadi esimene info, kui hukkunud abielupaari poeg tuli koju ja imestas, miks toad segi olid. Ta helistas pärast seda oma vanaisale, vahendab MTV.

Poeg oli helistanud ja küsinud, mis hirmus asi on juhtunud, rääkis õnnetuses hukkunud pereema isa ülekuulamisel. Poeg oli öelnud, et kodu nägi välja selline, nagu oleks seal plahvatanud pomm, kodu oli täiesti segamini, rääkis pereisa õde.

Politsei eeluurimise materjaliudest tuleb välja, et korteri köögis olid võitluse jäljed. Üks kõrge tool oli kummuli põrandal, köögimööbli alumine osa oli lahti tulnud ning ukse ees olid vaibad ja muud asjad.

Ukse kõrval oli viltu kingariiul ja korterist leiti naise prillid, käekott ja telefon, ilma milleta ta tavaliselt kodust ei lahkunud.

Eeluurimise materjalidest tuleb välja, et enne juhtunut oli mees helistanud naisele töö juurde ja öeldnud, et tahab midagi üles tunnistada. Naine sõitis selle peale töölt autoga koju.

See, mis korteris täpselt juhtus, jäi selgusetuks, kuna asjaosalised hukkusid. Kodus oli naine rääkinud mehe töökaaslasega telefonis vaid pool tundi enne saatuslikku õnnetust. Ta oli öelnud, et nad on kodus, ja neil on „olukord”.

Pärast seda oli tõenäoliselt toimunud rüselus ja naine oli viidud autosse vastu tahtmist. Tal ei olnud kingi jalas.

Mees oli autoga sõitnud maanteele nr 12 ja sõitnud seal sisse vastu tulnud rekkale kiirusega vähemalt 80 km/h. Rekkajuht rääkis, et auto oli vahetanud rada ja sõitis otse talle peale. Rekkajuhile tundus, et enne seda vajutas juht gaasi põhja.

Sõiduauto sai õnnetuses rängalt kannatada, rekka sõitis teelt välja ja vajus kummuli. Mees hukkus silmapilkselt, naist püüti elustada, aga tulemusteta.

Päästekeskuse info kohaselt polnud naisel turvavööd peal ja arvatavasti oli tal õnnestunud esiistmelt ronida tagaistmele.

Õnnetuses hukkunud mees ja naine olid ligi 30-aastased. Politsei uurib asja kui tapmist ja liikluse ohustamist, aga asja kohtusse ei viida, sest arvatav süüdlane on hukkunud.

Abielupaarist jäi orvuks kaks last.

Kommentaarid
(Külastatud 2,203 korda, 1 külastust täna)