Šokeeriv video: Venemaa eriüksuslane lõi naist kõhtu, asjaga seoses on algatatud uurimine

Moskva laupäevasel meeleavaldusel lõi demonstrante ohjeldanud eriüksuslane naisterahvast rusikaga kõhtu. Pärast seda algatas Vene siseministeerium asjas uurimise.

Juhtum on salvestatud videosse. Selles on näha, kuidas neli eriüksuslast talutavad üht noort naist. Üks politseinikest lööb naisele rusikaga kõhtu ehk andis nn maksahaagi. See on kaasa toonud pahameele nii avalikkuses kui sotsiaalmeedias.

Venemaal on viimastel nädalatel korraldatud terve rida meeleavaldusi, kus on nõutud vabade valimiste korraldamist ja protesteeritud teatud kandidaatide eemaldamise vastu Moskva valimisnimekirjast. Läinud laupäeval oli meeleavaldusel ligi 60 000 osalejat.

Kommentaarid
(Külastatud 341 korda, 1 külastust täna)