Rongis peale tulnud pissihäda tõi soome naisele vanglakaristuse

Soome naisel oli pissihäda ja ta tõmbas Helsingi rongis hädapidurit, peatades sellega nii rongi kui kogu rongiliikluse.

Enne seda oli Helsingi raudteejaama teel olnud N-rong mõnda aega seisnud, kuna rööbastel oli luik, kes tuli kätte saada. Rongi seismise ajal tekkis naisel häda, aga rongi ainus tualett oli hõivatud, vahendab Iltalehti.

Luik saadi lõpuks kätte ja rong hakkas liikuma, aga naise häda oli kasvanud niivõrd suureks, et ta lõhkus turvakangi klaasi ja tõmbas hädapidurit. Pärast seda läks naine avanenud ustest välja ja kõndis rongist eemale.

Teade hädapiduri tõmbamisest ja rongist väljumisest jõudis kohe häirekeskusse ja nüüd peatati kogu rongiliiklus – põhjusel, et naine mööda rööpaid kõndis. Luige kinni püüdnud inimesed said uue ülesande: ära tuua rööbastele kõndima läinud naine.

Juhtumi kohta edastati teade ka politseile, kes hakkas asja uurima. Naist kahtlustati samal õhtul toimunud vägivallas, kus naine oli teist naist löönud ja hammustanud sõrmest.

Kohtus rääkis naine asja kohta vastukäivat juttu, nii et tema seletust ei võetud tõsiselt. Kohus leidis, et naine oli süüdi tahtlikus teos. Kuivõrd rongid pandi pikaks ajaks seisma, siis leiti, et raudteeliiklusele oli tekitatud märkimisväärset kahju.

Aastal 1979 sündinud naine mõisteti rongiliikluse takistamises ja vägivallas süüdi ning talle määrati kolme aasta pikkune tingimisi vanglakaristus. Naine kaebas otsuse edasi, aga ringkonnakohus ei võtnud asja menetlusse. Juhtum oli 2017. aasta detsembris.

Vessahätä johti vankeustuomioon – Nainen veti hätäkahvasta ja pysäytti koko junaliikenteen

Junan ainoa vessa oli varattuna, joten kovasta hädästä kärsinyt nainen veti hätäkahvasta, pysäytti junan – ja samalla koko Helsingin junaliikenteen. Poikkeuksellinen tapahtumasarja käynnistyi Helsingin ratapiha-alueella Linnunlaulun kohdalla, kun Rautatieasemaa lähestyvä ja sieltä lähtevä junaliikenne pysäytettiin. Syynä oli kiskoille eksynyt joutsen, joka piti saada kiinni ja siirtää pois liikennettä häiritsemästä.

Kommentaarid
(Külastatud 651 korda, 1 külastust täna)