President Putin tuleb järgmisel nädalal visiidile Soome

Vene president Vladimir Putin tuleb järgmisel kolmapäeval, 21. augustil Soome presidendi Sauli Niinistö kutsel töövisiidile Soome.

Presidentide Niinistö ja Putini kohtumine toimub Helsingis presidendilossis. Lisaks kahe maa omavahelistele suhetele arutatakse piirkondlikke ja rahvusvahelisi küsimusi. Pärast kohtumist toimub ühine pressikonverents. Kohtumine lõppeb ühise õhtusöögiga Suomenlinnas, edastas presidendi kantselei.

Presidendid Niinistö ja Putin kohtusid viimati 2019. aasta aprillis Arktika foorumi käigus Peterburis. Putin käis viimati Soomes 16. augustil 2018. aastal.

Venäjän presidentti työvierailulle Suomeen – Presidentti

Venäjän presidentti Vladimir Putin saapuu työvierailulle Suomeen keskiviikkona 21. elokuuta 2019. Vierailua isännöi tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Presidentti Niinistö ja presidentti Putin käyvät viralliset keskustelut Presidentinlinnassa. Suomen ja Venäjän kahdenvälisten suhteiden lisäksi keskustelunaiheina ovat alueelliset ja kansainväliset kysymykset. Keskusteluiden päätteeksi presidentit pitävät yhteisen lehdistötilaisuuden. Vierailu päättyy yhteiseen päivälliseen Suomenlinnassa.

Kommentaarid
(Külastatud 281 korda, 1 külastust täna)