Politsei uurib Soome ehitusfirma Sisco tegevust, probleem võib olla sadadel koduostjatel

Politsei on asunud uurima Soome ehitusfirma Sisco tegevust. Firma müüdi edasi uutele omanikele ja uus juhtkond ei soovi vanade kohustustega tegeleda.

Sisco on viimase 5 aasta jooksul ehitanud ligi 1000 kodu Lõuna-Soomes Uusimaal. Politsei uurib firma võimalikke ärilisi kuritegusid, vahendab Yle.

Ehitusfirma ehitatud kodude elanikud kurdavad eelkõige soojustusega seotud probleemide üle. Kuivõrd firma käest enam hüvitist ei saa, võib juhtuda, et sajad koduomanikud peavad tekkinud puudused ise hüvitama.

Poliisi tutkii suomalaista rakennusyhtiö Siscoa – pulassa mahdollisesti jopa satoja asunnonostajia

Poliisi tutkii suomalaisen rakennusyhtiö Siscon toimia. Entiset työntekijät kertovat MOT:lle järjestelmällisistä laiminlyönneistä rakentamisen laadussa, ja rakennusvalvojat kokevat tulleensa painostetuiksi. Poliisi tutkii suomalaisen rakennusyhtiö Sisco Oyj:n toimintaan liittyviä epäselvyyksiä. Sisco on puumoduulirakentaja, joka on valmistanut viimeisen viiden vuoden aikana noin tuhat asuntoa ympäri Uuttamaata. Rikoskokonaisuudessa tutkitaan muun muassa epäiltyjä törkeää velallisen epärehellisyyttä, törkeää kavallusta ja törkeää petosta.

Kommentaarid
(Külastatud 703 korda, 1 külastust täna)