PILDID: Lihaseline vene naine abiellus

Maailma kõige suuremate lihastega naine, venelanna Natalja Kuznetsova andis sotsiaalmeedia kaudu teada enda abiellumisest.

Instagramis on venelannal ligi pool miljonit jälgijat. Värskel pildil on ta oma abikaasa Vladislavi süles.

Venelannast kulturist kaalub tippvormis olles üle saja kilo, aga tema maadlejast mehel ei näi pildi järgi otsustades olevat raskusi tema sülle võtmisega.

Kuznetsova on kulturismi harrastanud 13 aastat ja möödunud aastal jõudis ta IFBB Pro League’i tasemele. Tema keha on aastatega tundmatuseni muutunud, nagu näha alumiselt pildilt. Näiteks on tema jalad tõeliselt massiivsed. Naise väitel ei soovi paljud jalgu treenida, kuna see nõuab suuri raskusi. Naise väitel aga nõrkade jalgadega sellel alal kaugele ei jõua.

 

View this post on Instagram

 

Got 💪hamstrings? 😋 Many people do not like legs training)). This is hard, it requires big weights. However, in female bodybuilding this should be a priority…thin legs are not for this nomination😁🤷‍♀️ otherwise wellness girls will soon overtake)) agree?) Ноги, ноги..попы. Вроде все об этом говорят – типа нужно! Но с удивлением вижу, что многие культуристки какбудто пропускают “legs day”)) понятно, что тренинг ног – тяжелый, объемный, весов требует (вот ведь досада). Но, как бы то ни было, нужно его как раз в приоритете держать) а то реально, велнесс скоро перегонит уже😁🤷‍♀️ @1sila_team #кузнецова #kuznetsova #amazonka #амазонка #bodygoals #legs #модель #rpsnutrition #photo #model #fbb #shoes #highheels #каблуки #heels #quads #proportion #welness #высокиекаблуки #бицепс #hamstrings #biceps #wingsofstrength #silateam #oxy

A post shared by Nataliya Kuznetsova (@nataliya.amazonka) on

(Külastatud 386 korda, 1 külastust täna)

Kommentaarid

kommentaarid