Ootamatu avastus: Putinil on isiklik jäätisemüüja

Vene ajakirjanikud avastasid, et Putinile müüs lennundusnäituse ajal jäätist kaheaastase vahega üks ja sama noor naine, keda teised jäätisemüüjad enne ega pärast seda näinud pole.

Ajakirjanikud avastasid, et sama isik müüs president Vladimir Putinile lennundusnäituse ajal topsijäätist nii 2017. kui ka 2019. aastal. Nüüd on teooria, et tegemist on isikuga, kes on välja koolitatud selleks, et Putinile jäätist müüa, vahendab Daily Mail.

Arvatakse ka seda, et naine on Putini turvameeskonna liige ja auastmelt vähemalt kolonel.

Käesoleval aastal ostis Putin naiselt jäätist Türgi presidendi Recep Tayyip Erdoğan’i jaoks. Kullipilguga Vene ajakirjanikud panid tähele, et jäätist müüs Vene presidendile MAKS-2019 näitusel sama naine, kes oli müünud presidendile jäätist ka 2017. aastal.

Teised jäätisemüüjad rääkisid, et pole seda naist seal enne ega pärast näinud. teada on ka see, et jäätist, mida sõid Putin ja Erdoğan, mitte kellelegi teisele ei müüdud.

Videos on näha, kuidas Putin ostis 210 rubla (ligi 3 eurot) maksva jäätise 5000-rublase rahatähega. Nii nagu kaks aastat tagasi, polnud naisel raha tagasi anda ja Putin ütles, et naine saab selle hiljem anda lennunduse ministrile.

Putin’s ‘secret agent Cornetto’ exposed after the SAME lady served him

Journalists noticed the same woman served Putin ice cream in 2017 and in 2019 Other ice cream sellers at the event said they had not seen her before or since One theory is she’s an employee specially deployed when Putin needs ice cream Rumoured to be part of his security staff and ‘no less than a colonel of the FSO’ It looked like a spontaneous stunt when Vladimir Putin bought an ice cream for visiting Turkish leader Recep Tayyip Erdoğan.

Kommentaarid
(Külastatud 299 korda, 1 külastust täna)