Leedus raskesse autoõnnetusse sattunud Soome pere lapsed on jätkuvalt haiglas, õnnetuse põhjustas väsimus

Leedus Panevežyse juures nädal tagasi juhtunud raske autoõnnetuse tagajärjel hukkusid mees ja naine, autos olnud lapsed jäid ellu, aga viidi haiglasse. Lapsed on jätkuvalt Leedu haiglas ja nende olukord on stabiilne.

Lapsed on 11-, 9- ja 3-aastased ning nende elu pole ohus. Lapsed on Vilniuse haiglas, vahendab MTV.

Lapsed peaks saabuma Soome käesoleval nädalal. Praegu selgitatakse välja õnnetuse põhjuseid ja üheks põhjustajaks võis olla juhi väsimus.

Pere oli autoga teel Türgist tagasi Soome ja see võis olla üheks põhjuseks. Autos hukkusid 39-aastane Türgu päritolu soome mees ja 33-aastane soome naine. Pere BMW põrkas õnnetuses kokku kahe veokiga.

Kommentaarid
(Külastatud 424 korda, 1 külastust täna)