Kohutav lugu: 12-aastane Peterburi tüdruk suri Türgi kuurordis pärast seda, kui basseini pump ta käe enda külge imes

Venemaalt Peterburist pärit 12-aastane Alisa Adamova suri Türgi kuurordis pärast seda, kui basseini pump ta käe enda külge imes. Tüdruk toodi basseinist välja, pumba osa käe küljes.

Tüdruk oli vee all 15 minutit, tema süda suudeti käima saada, aga ta suri 11 päeva pärast, vahendab Daily Mail.

Lugu juhtus 18. augustil populaarses Bodrumi kuurordis neljatärni hotellis Sunhill. Tüdruku isa ja teised puhkajad nägid vaeva, et tüdruk basseinist kätte saada. Hotelli töötajad ei suutnud leida lülitit, et võimas pump välja lülitada.

Alisa oli hea ujuja, aga ta jäi kättpidi pumba külge pärast seda, kui laskus alla basseini torust. Kohapeal polnud vetelpäästet. Lõpuks õnnestus seitsmel hotelli külastajal ja isal tüdruk kätte saada. Kulus kümme minutit, enne kui pump suudeti välja lülitada ja siis kulus veel aega, et tüdruk vee alt kätte saada.

Venemaalt saadeti Türki kohale arstid, et tüdrukut päästa, aga sellest polnud abi. Isa andis teada, et tüdruk suri.

Russian girl, 12, dies after being sucked into a swimming pool pump

Alisa Adamova, of St Petersburg, was below the water for almost 15 minutes She was eventually yanked free with a piece of the pump attached to her arm Holidaymakers then called an ambulance and gave Alisa mouth-to-mouth Her heart was finally restarted by paramedics but she died 11 days after A 12-year-old girl has died on her Turkish vacation after her arm was sucked into a holiday hotel swimming pool pumping device, trapping her underwater.

Kommentaarid
(Külastatud 1,402 korda, 1 külastust täna)