Kas oled näinud? Politsei palub vihjeid Lahtis inimesi rünnanud telefoniröövli kohta

Politsei palub inimestelt abi, et tuvastada röövel, keda kahtlustatakse Lahtis neljal korral inimeste ründamises terariistaga ja telefonide äravõtmises.

Kuriteod pandi toime 12-13. augustil Lahtis. Esimene juhtum oli esmaspäeval, 12. augustil õhtul kella kaheksa ajal Lahti linnavalitsuse maja juures. Teine juhtum oli teisipäeval, 13. augustil kella viie ajal Harjukatu 28 juures. Kolmas juhtum oli 13. augusti õhtul kella viie ajal Rautatienkatu 10 juures. Neljas juhtum oli 13. augustil enne kella kuut Vapaudenkatu 10 juures.

Ühe juhtumi puhul oli kannatanu alaealine. Kahe juhtumi puhul olid kannatanud noored täisealised. Röövel on palunud telefoni laenuks ja kohe pärast seda on terariistaga ähvardades üritanud ära võtta või võtnud ära telefoni. Üks kannatanu sai juhtunuga seoses haiglaravi nõudvaid vigastusi ja üks pääses põgenema.

Tegija tundemärgid: 20-30-aastane, ligi 180 cm pikkune, keskmise kehaehitusega, kitsa näoga, soome keelt kõnelev.

Tegija rõivastus: tume kapuutsiga jope, kapuuts oli peas, lühikesed püksid ja tennised.

Asja kohta infot omavatel isikutel palutakse saata teave või vihjed e-posti aadressile vihjeet.hame(at)poliisi.fi või telefonil +358 295 414 222.

Kommentaarid
(Külastatud 141 korda, 1 külastust täna)