Kahtlusalused politseitulistajad elasid kaks kuud Soomes motellis – lahkusid hommikul ja naasid õhtul

Mehed rääkisid hotelli omanikule, et töötavad ehitusel. Päeval käisid mehed ära, õhtud veetsid hotellitoas või väljas sporti tehes.

Mõrvakatses kahtlustatavate meeste tegevus Soomes enne nädalavahetuse sündmusi on veel selgusetu. Varem oli jutt, et mehed elasid Porvoos Motelli On Lines kuu aega, hotelli omanik aga väidab, et mehed olid seal kaks kuud, vahendab Ilta-Sanomat.

Hotelli omaniku väitel tundusid mehed igati normaalsed. Täitsa tavalised noored mehed. Omaniku väitel poleks ta midagi sellist eales neist uskunud, mis hiljem juhtus.

Mehed rääkisid hotelli omanikule, et teevad ühes korteris remonti. Nad lahkusid hommikul ja naasid õhtul. Sõiduks kasutasid Rootsis registreeritud sõiduautot Volvo V50, sama autot, millega nad ka kuriteopaigalt põgenesid.

Politsei sai väljakutse Porvoo tööstuspiirkonda ööl vastu pühapäeva kella 00.22, ligi kilomeetri kaugusele motellist. Kui politsei kell 00.30 kohale saabus, nõuti neilt relvade loovutamist ja neid tulistati.

Motelli omaniku väitel mehed ööbimiskohas mingeid probleeme ei põhjustanud. Neil ei käinud külalisi ja maksed tehti õigeaegselt. Nende leping ööbimiskohaga lõppes nädalavahetusel. Politsei võttis ööbimiskohaga ühendust pärast seda, kui meeste toa uks oli mootorsae abil avatud.

Kommentaarid
(Külastatud 583 korda, 1 külastust täna)