Helsingis peeti kinni kolm tänaval retseptiravimeid müünud naist

Politsei patrullis pühapäeva keskpäeval Helsingis Sörnäineni „Kurvis”, kui avastas ühe kahtlusaluse narkootiliste ainete müügi juhtumi. Politsei sekkus ja võttis kinni kaks naist kahtlustatuna narkokuriteos.

Eeluurimisel on politsei andmetel selgunud, et naised müüsid uimastiteks peetavaid ravimeid. Sama juhtumiga seoses tuli kolmas naine müüma narkootilise toimega ravimeid ühele tsiviilrõivastuses politseinikule. Ka kolmas naine võeti kinni kahlustatuna narkokuriteos.

Politsei hoiatas eile, et teeb tõhustatud valvet just tänaval müüdavate narkootilise toimega retseptiravimite osas.

Poliisi – Tiedotteet

Poliisi oli sunnuntaina puolenpäivän aikaan Helsingin Sörnäisissä “Kurvissa” tekemässä katuvalvontaa, kun partio havaitsi epäillyn huumausaineiden myyntitapahtuman. Poliisi puuttui tilanteeseen ja otti kiinni kaksi naista huumausainerikoksesta epäiltyinä. Esitutkinnassa on selvinnyt, että naiset myivät huumausaineeksi luokiteltuja lääkkeitä. Samassa yhteydessä kolmas nainen tuli kauppaamaan siviiliasuiselle poliisille niin ikään huumausaineeksi luokiteltuja lääkkeitä.

Kommentaarid
(Külastatud 227 korda, 1 külastust täna)