Helsingi volikogu liikmele saadeti postiga poomisköis ja ähvardav kiri

Helsingi linnavolikogu liige Abdirahim ”Husu” Hussein andis teada, et sai täna postiga poomisköie ja kirja, kuhu oli märgitud, et „Ku Klux Klan tuleb ja näitab kapi asukoha”.

Ümbrikusse olid pandud poomisköis ja selle juures oli ähvardava sisuga kiri. Mees sai kirja kätte täna, kolmapäeval vahetult enne volikogu istungi algust. Kiri oli saabunud volikokku esmaspäeval, 26. augustil, aga mees sai selle kätte täna, vahendab Iltalehti.

Kirjas on suurte tähtedega kirjutatud: „Ära sekku Soome poliitikute tegemistesse.” Kirjas on viide Martin Luther Kingile, kes mõrvati.

Hussein viis kirja pärast kättesaamist politseisse. Ta ütles, et ei usu, et politsei midagi teha saab, aga vähemalt registreeritakse selline asi ära. Enne seda käis Hussein politseis kolmapäeva hommikul, kuna oli saanud ähvardava sõnumi. Ta ütles, et saab ähvardusi üsna tihti. Kui mitte iga päev, siis vähemalt iga nädal tuleb mõni selline sõnum. Ta ütles, et paneb teadlikult asjad üles sotsiaalmeediasse, et ka teised näeksid, mis talle postiga saadetakse.

Sõnumi sisu oli järgmine: „NEEGER! ÄRA SEKKU SOOME poliitikute tegemistesse. Teade Martin Luther Kingi. Tema oli ka NEEGER ja mis temast sai. Ku Klux Klan tuleb ja näitab kapi asukoha.”

Kommentaarid
(Külastatud 494 korda, 1 külastust täna)