Helsingi vägistaja-„Onu” võttis ise tüdrukutega ühendust

Soomes imestatakse, kuidas sai Helsingi nn Onu nii pika aja jooksul kasutada seksuaalselt ära noori tüdrukuid ilma, et keegi sellest teada oleks saanud. Imestatakse ka seda, kuidas „Onu” seda kõike tegi.

„Onu” oli tüdrukuid vägistanud ja muul moel ära kasutanud alates 2006. aastast, vahele jäi ta tänavu aasta algul. Politsei info kohaselt oli mees ise võtnud tüdrukutega ühendust ja pidas nendega aktiivselt sidet. Asjas on kokku 18 kannatanut. Osa neist meelitati mehega koos olema alkoholi ja uimastavate ainete abil, vahendab MTV.

Imestatud on ka seda, miks asjast varem ei teatatud. Politsei info kohaselt aga sellistest asjadest ei teatata, kuna noored kannatanud pole teadlikud, et on langenud kuriteo ohvriks, nad ei pruugi teada, et ka veebi kaudu on võimalik toime panna kuritegusid ning paljud häbenevad ja ei taha asja suure kella külge panna.

On üsna tõenäoline, et sarnaseid kuritegusid pannakse jätkuvalt toime, kasutades ära noorte tüdrukute teadmatust ja häbitunnet. Avalikkuse ette jõuab vaid väike osa seksuaalkuritegudest.

Kommentaarid
(Külastatud 224 korda, 1 külastust täna)