Helsingi „Onu” ohvreid tuleb muudkui juurde, sel nädalal juba viis uut

Helsingis Laajasalos tegutsenud kahtluse pedofiili, „Onuks” (soome keeles Eno) kutsutud mehe ohvreid tuleb pärast pildi avaldamist muudkui juurde. Sel nädalal on lisandunud varasemale 12 ohvrile veel 5 ohvrit.

Kokku on politsei info kohaselt võetud kontakti üle 80 korral. Sellest viis juhtumit on asjakohased, vahendab MTV.

Nende viie juhtumi puhul on täidetud kuriteo tunnused ning kuriteod pole vananenud. Uued juhtumid on samas vahemikus, mis varasemad ehk perioodil 2006-2019. Uute juhtumite puhul on tegemist vägistamiste, lapse seksuaalsete ärakasutamiste ja seksile sundimistega.

Politseiga on võetud ühendust ka varasemate juhtumitega seoses, mida politsei käesoleval ajal ei uuri. Osa varasematest juhtumitest on juba vananenud.

Tegemist on praeguse seisuga väga laialdase kuriteoga. Onuna tuntud praegu 64-aastast meest kahtlustatakse noorte tüdrukute seksuaalses ärakasutamises alates aastast 2006. Mees uimastas kahtlustuse kohaselt oma ohvreid enne tegude toimepanemist. Kuriteod pandi toime mehe kodus.

Kommentaarid
(Külastatud 162 korda, 1 külastust täna)