Ettevaatust: Soome politsei mõõdab 24 tunni jooksul teedel kiirust

Soome politsei mõõdab täna, 21. augustil teedel tõhustatult kiirust 24 tunni jooksul. Erilist tähelepanu pööratakse hommikustele tööle sõitjatele.

Kiiruse mõõtmine algab kell 6 hommikul ja tegemist on 24 tundi kestva mõõtmismaratoniga. Kiirust mõõdetakse muu hulgas koolide ja lasteaedade lähedal, vahendab Yle.

Poliisi valvoo nopeuksia teillä vuorokauden ajan – huomio erityisesti aamun työmatkaliikenteessä

Poliisi käyttää kamera-autoja ja perinteistä liikennevalvontaa vuorokauden kestävällä valvontamaratonilla. Poliisi valvoo tänään vuorokauden läpi teillä liikkuvien nopeuksia, kertoo Poliisihallitus. Nopeuksia valvotaan aamukuudesta lähtien. Poliisi käyttää automaattivalvonnassa etenkin kamera-autoja. Valvontaa tehdään myös perinteisellä liikennevalvonnalla. Valvonnassa huomioidaan erityisesti aamun työmatkaliikenne ja liikennöinti koulujen ja päiväkotien läheisyydessä. Poliisihallituksen poliisitarkastaja Heikki Ihalaisen mukaan työmatkaliikenteessä nopeudet nousevat, kun ajetaan kiireessä.

(Külastatud 196 korda, 1 külastust täna)

Kommentaarid

kommentaarid