Ukraina tudengineiult leiti eksamil ligi 2 meetri pikkune spikker ja tal LUBATI seda kasutada

Ukraina tudengineiult leiti ajaloo eksami tegemise käigus ligi 2 meetri pikkune spikker. Kiievi ülikooli professor nägi spikrit ja võttis selle ära, aga oli vaimustunud selle põhjalikkusest ja lubas neiul seda edasi kasutada.

Neiul lubati eksami tegemist jätkata ja ta sooritas eksami edukalt. Tegemist oli Tarass Sevtšenko nimelise ülikooliga Kiievis, vahendab Daily Mail.

Tudeng, kelle eksami pilet puudutas Ameerika ajalugu aastatel 1861-1918 oli eksamiks väidetavalt korralikult ette valmistanud, kui sellise spikri tegi. Professor Jevgeni Magda ütles pärast spikri leidmist ja selle äravõtmist, et tavaliselt ta saadab spikerdavad tudengid eksamilt minema, aga seekord tegi ta erandi, kuna inimene oli kõvasti vaeva näinud.

Professor jagas pärast seda pilti spikrist sotsiaalmeedias.

Ukrainian student is caught with a SIX-FOOT cheat sheet

A Ukrainian student smuggled a giant cheat sheet into her history exam in Kiev A professor noticed the paper and seized it, but was impressed with the notes The history student was allowed to continue her exam and successfully passed Yevgeny Magda shared a picture of the student’s cheat sheet on Facebook A Ukrainian student caught cheating in her university exam had a lucky escape, after her impressed professor let her off the hook.

Kommentaarid
(Külastatud 487 korda, 1 külastust täna)