Turu ligidal jahiga merele läinud kaks peret said vingugaasi mürgituse

Turu ligidal jahiga merele lõbusõitu tegema läinud kaks perekonda sattusid hätta, kuna said vingugaasi mürgituse.

Kahe perekonna reis 10-meetrisel jahil sai kurva lõpu. Pered olid olnud päeva merel, kui järsku tundsid, et kõik pole korras. Mõned olid juba uimased. Jahilt helistati häirekeskusse kell 21.06 ja liiguti lähimasse kohta kaldal Kaarinas. Päästjad olid seal juba vastas, vahendab Ilta-Sanomat.

Kokku oli jahi pardal 8 inimest, neist üks talutati välja, ülejäänud tulid omal jalal. Inimesed olid veel teadvusel, aga neil esines häireid. Nad viidi Turu ülikooli haiglasse.

Vingugaas on salakaval lõhnatu gaas. Ilmselt oli tegemist mootoririkkega.

Huviveneilijät lähestyivät Turkua, kun tunsivat että kaikki ei ole hyvin – syyksi paljastui salakavala hajuton tappaja

Kahden perheen matka kymmenmetrisellä huviveneellä päättyi dramaattisesti Turun lähellä lauantaina. - He olivat olleet päivän reissussa ja sitten oli alkanut tuntua, että nyt ei ole kaikki hyvin, vaan kyydissä olevat kärsivät jostain, kertoo päivystävä palomestari Mika Lankinen Varsinais-Suomen pelastuslaitokselta. - Joku oli jo nuokkunut. Veneestä soitettiin hätäkeskukseen kello 21.06 ja ajettiin lähimpään rantaan, joka oli Kaarinassa Uimarannantiellä.

Kommentaarid
(Külastatud 492 korda, 1 külastust täna)