Suvepeenis ongi olemas, kinnitavad uroloogid

Sel on oma põhjus, miks mesinädalaid korraldatakse soojematesse maadesse, aga mitte põhjanabale. Nimelt avaldab temperatuur mõju meheaule.

Redditi portaalist alguse saanud diskussioonis märgivad mehed, et suvel peenise „number” muutub. Üks mees kirjutab, et tema peenis muutub suvel suuremaks ja talvel pisemaks. Suvel on peenis suurem ja erektsioon pikem. Talvel on asjalood vastupidised.

Miks see nii on? MEL Magazine’i intervjueeritud uroloog Dudley Danoff väidab, et temperatuur võib tõesti mõjutada peenise suurust. Kuum ilm toob kaasa veresoonte laienemise ja peenise suurenemise erekteerunud olekus. „Sel on põhjus, miks mesinädalaid ei korraldata põhjanabale,” lisab Danoff.

Teine uroloog Jamin Brahmbhatt väitis, et peenis ise on küll sama suur, küll aga laienevad soojaga veresooned.

Mingeid protsente ei oska uroloogid välja tuua, küll on aga selge, et peenis on suurem suvel kui talvel.

Kommentaarid
(Külastatud 535 korda, 1 külastust täna)