Soomlased põgenevad massiliselt ilma eest lõuna poole, minnakse kuidas juhtub

Soomes on käes puhkuste aeg ja kuivõrd õiget ilma pole, siis põgenetakse lõuna poole, kuidas juhtub. Viimase hetke reisid lähevad nüüd nagu soojad saiad.

Reisifirma TUI andmetel suuneres reiside müük vahetult pärast jaanipäeva. Sealt läks müük üles, aga tipphetk oli kohe juuli algul. Reiside tellimist mõjutas eelmise aasta kuum suvi. Kuivõrd eelmisel aastal oli soe suvi, siis käesolevaks aastaks palju reise ette ei tellitud. Jäädi ootama, mis ilm Soomes teeb, vahendab MTV.

Soomlaste lemmiksihtkohad on jätkuvalt Kreeka ja Rhodose ning Kreeta saared. Lisaks on lemmikud Küpros, Horvaatia, Hispaania ja Bulgaaria. Lisaks on soosikute hulgas tagasi Türgi.

Viimase hetke pakkumiste puhul sõltub palju sellest, kuhu on veel ruumi. Kuivõrd Kreeka on populaarne, siis on sinna broneeritud palju ette ja viimase hetke pakkumisi nii palju ei ole. Viimase hetke pakkumistega saab sinna, kuhu kohti on jäänud.

Viimase hetke pakkumisi on rohkem alles jäänud Horvaatiasse ja Bulgaariasse. Kõige varasemad vabad kohad on järgmise nädala keskpaigaks. Augustiks-septembriks on kohti rohkem, aga saab minna ka juulis, kui tegutseda kiiresti.

Suvereisidest 85 protsenti on juba välja müüdud. Viimase hetke pakkumised sobivad rohkem ilma lasteta reisijatele. Pered tavaliselt broneerivad reisid pikalt ette, aga käesoleval aastal on võetud viimase hetke pakkumisi ka koos lastega.

Praegu minnakse lõunasse, kuidas juhtub. Tavaliselt müüakse puhkusereise rohkem pärast jaani, samuti koolide lõppemise ajal alates juuni algusest kuni augusti keskpaigani. Siis hakatakse valmistuma talvisteks reisideks.

Praegune sajune aeg on lisaks suvereisidele mõjutanud ka talviseid reise. On tüüpiline, et kui sajab ja tuleb rahet, siis hakatakse talveks valmistuma.

Kommentaarid
(Külastatud 469 korda, 1 külastust täna)