Soomlane Timo istus suitsusaunas, kui tundmatu bikiinides mees viskas kerisele ämbritäie vett. Timo sai rasked põletushaavad

Lääne-Soome Alajärvi mees Timo oli Himose muusikafestivalil nädalalõppu veetmas, kui see sai ootamatu lõpu. Nimelt istus 32-aastane Timo suitsusauna laval, kui sisse astus tundmatu mees ja viskas kuumale kerisele terve ämbritäie vett.

Timo räägib, et enne seda istuti saunalava allosas ja aeti juttu. Järsku astus sisse bikiinidesse riietunud mees, kes istus lava ülaossa ja viskas ämbritäie vett tulikuumale kerisele. Kerise luuk sõna otseses mõttes plahvatas ja lendas eest. Kuum õhk tuli otse jalgade peale neile, kes kerise ees istusid, vahendab MTV.

Timo sööstis saunast välja, aga sai veel sahmaka kuuma auru näkku. Terve keha oli täis esimese ja teise astme põletushaavu.

Pärast saunast väljumist juhatati Timo algul randa ja siis duši alla kuni selle ajani, mil kiirabi tuli ja viis mehe haiglasse. Teised, kes saunas olid ja istusid Timo taga nii palju põletada ei saanud.

Timo ei saa siiani aru, millest see tuli. Kas see oli purjus inimese rumal nali. Ilmselt mõtles mees, et viskab korralikult leili, aga see oli rumalasti tehtud.

Kommentaarid
(Külastatud 1,051 korda, 1 külastust täna)