Soomes tagaotsitav naine elab Tuneesias, vastab telefonile, aga teda ei saa sealt kätte

Soomes keskkriminaalpolitsei poolt kõige tagaotsitumaks kuulutatute hulgas olnud Niina Elisa Keituri-Ben Mabrouk elab Tuneesias ja vastab seal isegi telefonile, aga kätte saada teda pole võimalik.

Niina kohta on välja antud Euroopa vahistamismäärus. 1985. aastal sündinud naist süüdistatakse vabaduse võtmises, mis toimus 2012. aastal. Naine on tagaotsitav olnud sellest ajast alates, vahendab MTV.

Lihtsa vaevaga on võimalik selgeks teha, et Niina elab Tuneesias Sfaxis, kus ta tegutseb ettevõtjana ja ta vastab isegi telefonile. Miks siis naine on tagaotsitav, kui ta on nii kiiresti leitav?

Politsei info kohaselt on naise asukoht ametivõimudele teada ja teadaolevalt on ta Tuneesias abiellunud. Vihjeid oodatakse nii Soomest kui välismaalt, kuna naine võib käia aeg-ajalt Euroopas. Naise puhul on tegemist lapse hooldusvaidlusega. Tuneesiast pole naist ametlikult välja nõutud, vaid asja on püütud lahendada õigusabipalvetega. Politsei loodab, et naine tuleb ise vabatahtlikult Soome. Politsei ootab inimestelt naise kohta vihjeid e-posti aadressile wanted.krp(at)poliisi.fi või telefonile numbrile +358504401800.

Kommentaarid
(Külastatud 898 korda, 1 külastust täna)