Soomes süttis tanklas auto, appi tõtanud inimesed päästsid põlevast autost lapse

Soome lõunaosas Raaseporis süttis reede õhtul Pohjan Shelli tanklas auto. Appi tõtanud inimesed päästsid autost lapse.

Laps oli päästekeskuse info kohaselt sisse hinganud mõningal määral vingugaasi, aga muidu tundis end hästi. Kui appi tõtanud abilised said lapse autost välja, siis kustutasid nad auto kustutiga. Kohale saabunud päästjad vaatasid üle, et auto oleks kustunud ja kontrollisid lapse olukorda, vahendab MTV.

Päästekeskus kasutas appi tõtanud inimeste kohta väljendit elupäästjad. Laps oli eelkooliealine. Laps oli autos sees turvatoolis turvavööga kinni. Lapse vanemad olid mõne meetri kaugusel. Tegemist oli tavalise tanklas käiguga. Tulekahju puhkemise põhjuste kohta info puudub.

Kommentaarid
(Külastatud 236 korda, 1 külastust täna)