Soomes põles suur sigala, 1200 siga hukkus

Põhja-Soomes Nurmos puhkes vastu hommikut tulekahju kohalikus sigalas, kus hukkus 1200 siga ja teine 1200 said vingukahjustusi.

Päästekeskus ja politsei said teate põlengu kohta enne kella poolt kuut esmaspäeva hommikul. Kohapeal selgus, et põleb suur sigala. Sigala on 7000 ruutmeetri suurune ja seal oli sees 5400 siga, vahendab Helsingin Sanomat.

Päästekeskuse info kohaselt hukkusid kõik sigala keskosas olnud 1200 siga. Lisaks said 1200 siga vingukahjustusi. Kohapeal on loomaarst, kes hindab, mida kahjustada saanud sigadega ette võtta.

Põleng sai alguse hoone keskosast. Keskmine osa hävis tulekahjus täielikult. Sigala asub eluhoonetest eemal ja inimesed kannatada ei saanud. Põlengu põhjus pole teada ja politsei uurib asja. Päästekeskus jätkab kustutustöödega.

Kommentaarid
(Külastatud 276 korda, 1 külastust täna)