Soomes oli talumajapidamises suurpõleng

Soome puhkes täna tulekahju Lõuna-Pohjanmaal Ilmajoki vallas, kus põles suur talumajapidamine.

Kokku põlesid maha hooned 800 ruutmeetri ulatuses. Tuli lähenes ka elumajale, aga elumaja õnnestus tulekahjust päästa.

Inimohvreid ei ole ja ka loomad õnnestus päästa. Üks kõrvalhoone on hävinud täielikult, lisaks on põlenud saun ja traktor. Sõiduauto sai samuti kahjustada. Elumajalt on kuumusega purunenud mõned aknad, edastas Lõuna-Pohjanamaa päästekeskus

Kahju on suur ja ulatub sadadesse tuhandetesse, võimalik et isegi miljoni euroni. Kustutustöid raskendab tugev tuul, mis tuld edasi kandis. Suurem metsatulekahju õnnestus samuti ära hoida, kuigi sädemeid lendas sadade meetrite kaugusele.

Tulekahju põhjust veel ei teata, aga tuli sai arvatavalt alguse ühest kõrvalhoonest, kus asub soojasõlm.

Kommentaarid
(Külastatud 217 korda, 1 külastust täna)