Soomes kukkus alla väikelennuk, piloot hukkus

Soomes Kajaani ligidal kukkus pühapäeva õhtul alla väikelennuk, mille piloot hukkus.

Päästekeskus sai teate pühapäeval hilja õhtul enne kella 23, kui selgus, et piloot ei naasnud lennuväljale. Häirekeskus suutis tuvastada telefoni positsioneerimisega piloodi asukoha ja lennuk leiti põllu pealt üles, vahendab Ilta-Sanomat.

Lennuk on vanemat tüüpi, aga imekombel küllalt terve väljanägemisega. Tiivad ja telik on terved. Lennuki esiosa on saanud löögi ja kabiin on purunenud. Piloot hukkus.

Kadonnut lentokone löytyi pellolta, lentäjä oli kuollut – kuvat turmapaikalta osoittavat ohjaushytin kärsineen

Hätäkeskus sai sunnuntaina illalla ennen kello yhtätoista hälytyksen hukassa olevasta pienlentokoneesta. Kone ei ollut saapunut lentosuunnitelman mukaiseen paikkaan ilmoitettuna aikana. Hätäkeskus onnistui paikantamaan lentäjän puhelimen maastoon Vuolijoen Rahonsuolle. - Meidän pelastusyksiköt löysivät koneen sieltä maastosta. Se oli tippunut alas ja lentäjä menehtynyt, kertoi päivystävä palomestari Marko Tikkanen.

Kommentaarid
(Külastatud 257 korda, 1 külastust täna)