Soomes hukkus vastu liiklusmärki kihutanud mootorrattur

Täna, pühapäeva päeval kella 13.22 ajal hukkus Ida-Soomes Sulkava vallas vastu liiklusmärki suurel kiirusel kihutanud mootorrattur.

Õnnetus juhtus Pulkkilantie ja Kirkkotie ristmikul. Pealtnägijate väitel oli mootorrattur liikunud suure kiirusega mööda Sulkavantied ja kihutanud Kirkkotie ristmikul vastu liiklusmärki, vahendab Ilta-Sanomat.

Mootorrattur hukkus kohapeal. Tegemist oli 1950ndatel aastatel sündinud Põhja-Savo mehega. Sündmuskohal on kiiruspiirang 80 km/h ja tee oli kohati märg. Politsei jätkab õnnetuse asjaolude uurimist.

Moottoripyöräilijä kiihdytti rajusti, törmäsi liikennemerkkiin ja kuoli Sulkavalla

Ilmoituksen mukaan moottoripyöräilijä oli törmännyt Sulkavalla Pulkkilantien ja Kirkkotien risteyksessä liikennemerkkiin. Poliisin tapahtumapaikkatutkinnan ja silminnäkijöiden havaintojen perusteella moottoripyöräilijä oli kiihdyttänyt voimakkaasti Sulkavantiellä ja törmännyt Kirkkotien risteyksessä liikenteenjakajassa olevaan liikennemerkkiin. Moottoripyörän kuljettaja todettiin menehtyneeksi tapahtumapaikalla. Liikenneonnettomuudessa menehtyi 1950-luvulla syntynyt pohjoissavolainen mies. Tapahtumapaikalla on nopeusrajoitus 80 km/h.

Kommentaarid
(Külastatud 150 korda, 1 külastust täna)