Soomes hukkus 16-aastane mootorrattur

Tampere ligidal Ylöjärvis põrkasid teisipäeva, 2. juuli õhtul kella 21.05 ajal kokku mootorratas ja ATV. ATV-ga sõitnud kaks inimest ja mootorrattur viidi Tampere haiglasse.

Politsei info kohaselt suri 16-aastane mootorrattur 3. juulil haiglas õnnetuses saadud vigastuste tagajärjel. ATV-ga sõitnud alaealised noormehed raskelt vigastada ei saanud, aga nad on veel haiglas jälgimisel.

Eeluurimise andmetel olid sõidukid liikunud mööda Soppeentied lääne poole ja ATV keeras sõidusuunas vasemale Hopeatiele. Taga sõitnud mootorratas oli samal ajal vastassuuna kaudu sooritanud möödasõitu ees sõitnud mopeedist ja jätkas möödasõitu ATV-st, kui vasakule keeranud ATV-le sisse sõitis. Sündmuskohal on kiiruspiirang 50 km/h. Tunnistajate väitel oli mootorratas sooritanud möödasõitu suure kiirusega. Asfaldil pidurdusjälgi näha polnud.

Politsei ja õnnetuste uurimise keskus jätkavad asjaolude uurimist.

Poliisi – Tiedotteet

No Description

Kommentaarid
(Külastatud 144 korda, 1 külastust täna)