Soome värske transpordi- ja kommunikatsiooniminister kohtus Helsingis Eesti kolleegiga

Soome värske transpordi- ja kommunikatsiooniminister Sanna Marin kohtus Helsingis täna, 5. juulil Eesti majandus- ja infrastruktuuriministeri Taavi Aasaga.

Mõlemad ministrid alustasid ametis hiljuti ja kohtusid esimest korda. Kohtumise teemad olid Rail Balticu projekt ja Helsingi-Tallinna tunnel. Koos moodustavad need kiire ühenduse Põhja-Euroopast mujale Euroopasse.

Ministrid rääkisid ka päevakajalistest Euroopa Liidu asjadest, eriti transpordipaketist. Selle seadusepaketiga pannakse paika kauba- ja reisitranspordi turule pääsemise kord, sotsiaalsed küsimused ja ühised veod.

LVM on Twitter

Ministeri @MarinSanna tapasi tänään Viron kollegansa, talous- ja infrastruktuuriministeri Taavi Aasin Helsingissä. Ministerit tapasivat ensimmäistä kertaa ja he keskustelivat mm. tulevaisuuden infrahankkeista ja ajankohtaisista EU-kysymyksistä. @EU2019FI @EstonianGovt

Kommentaarid
(Külastatud 67 korda, 1 külastust täna)