Soome uus transpordiminister tahab sisepõlemismootorid ära keelata: Kui ei lae, ei sõida!

Soome uus transpordi- ja kommunikatsiooniminister Sanna Marin tahab sisepõlemismootorid üldse ära keelata.

Marin osaleb täna, 15. juulil selleteemalisel diskussioonil Poris toimuval arvamusfestivalil SuomiAreena. Diskussiooni teema on ”Kui ei lae, siis ei sõida?”, vahendab Ilta-Sanomat.

Polttomoottorikieltoa vaatinut ministeri Marin ruotii tänään suomalaisten autoilijoiden lähitulevaisuutta – “Jos et lataa, et aja?”

Liikenne- ja viestintäministeriö (LVM) ja työ- ja elinkeinoministeriö järjestävät tänään maanantaina 15.7. Porin SuomiAreenassa yhteiskeskustelun joka on otsikoitu mielenkiintoisesti “Jos et lataa, et aja?”. Poliittinen keskustelu, jonka tarkemmasta sisällöstä ei ole vielä tietoa, on seurattavissa joko paikan päällä tai MTV:n SuomiAreena -lähetyksenä.Liikenneministeri Sanna Marinin (sd) ja valtiosihteeri Jari Partasen lisäksi äänessä ovat varatoimitusjohtaja Elias Pöyry sähköautojen latausoperaattori Virrasta, sähkömarkkina-asiantuntija Heidi Uimonen Fingrid Oyj:stä sekä allekirjoittajatavoitteessaan pahasti epäonnistuneen Ilmastoveivi2019 -kansalaiskampanjan perustaja Laura Kolehmainen.

Kommentaarid
(Külastatud 402 korda, 1 külastust täna)