Soome turismimessi järgmine partnermaa on Eesti

Põhja-Euroopa suurim turismimess Soome Matkamessut kinnitas 2020. aasta partnermaaks Eesti. Sellega seoses on Eesti väljapanek suurem Helsingi messikeskuses 16.-19.1.2020 toimuval messil.

Eesti turismi arenduskeskuse Visit Estonia juht Margus Sameli üles, et keskkonnateadlikkus ja vastutustundlik reisimine on üha populaarsemad, mistõttu on Eesti soomlaste jaoks sihtkohana loomulik valik. Kuigi kauged reisid on odavamad ja lihtsamad kui kunagi varem, on lähireisid tarbijate seas hõivanud kindla koha.

Turismimessi müügigrupi juht Anna Suominen ütles, et Eesti on paljudele soomlastele tuttav maa seoses šopingu ja meelelahutusega, aga nüüd on võimalus avastada mitmekülgsemat Eestit.

Soome turismifirmade ühendus Suoma ry küsitluse järgi kavatseb 74 protsenti soomlastest reisida käesoleval suvel kodumaal. 25-34-aastaste noorte hulgas on kodumaal reisimine tähtis just keskkonnasõbralikkuse poolest.

Selline areng toetab ka Eestit reisisihtkohana. Helsingist vaadatuna on Eesti isegi lähemal kui Kuopio, Joensuu või Vaasa.

Järgmise turismimessi peateemaks on keskkonnasõbralikud elamused ja perega reisimine. Eestis soovitakse äratada soomlaste tähelepanu veel käimata linnakeses, muuseumis või söögikohas, üritusel, laste seikluspargis või võtta kaasa mõni tuttav, kes pole varem Eestis käinud.

Põhja-Euroopa suurim turismimess toimub Helsingi messikeskuses 16-19. jaanuaril 2020. aastal.

Matkamessujen partnerimaa vuonna 2020 on Viro | Messukeskus

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut on vahvistanut seuraavaksi partnerimaaksi Viron. Loppuvuoden ajan Viro-teemat ovat esillä messujen uutiskirjeissä ja sosiaalisen median kanavissa. Tammikuussa Viro on keskeisesti näkyvillä sekä messujen lavaohjelmassa että osastoilla, jotta matkailualan ammattilaiset ja messukävijät voisivat lähemmin tutustua eteläisen naapurimaan uusiin nähtävyyksiin sekä aktiviteetti- ja majoituskohteisiin. Matkamessut järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 16.-19.1.2020.

Kommentaarid
(Külastatud 206 korda, 1 külastust täna)