Soome tippsuusataja suri vaid 36-aastaselt

Soome tippsuusataja Mona-Liisa Nousiainen suri esmaspäeva õhtul haiguse tagajärjel vaid 36-aastaselt.

Nousiainen saavutas kolm Soome meistrivõistluste medalit, lisaks osales ta neljal korral MM-võistlustel. Noorte klassis võitis Nousiainen kolm noorte MM-kulda aastatel 2001-2003, vahendab Ilta-Sanomat.

Nousiainen (neiupõlvenimega Malvalehto) oli abielus Soome suusakoondise endise liikme Ville Nousiaineniga. Paaril on 2010. aastal sündinud tütar.

Lisaks spordile teatakse Nousiainenit muusika vallas. Ta võitis Kuldse Harmoonika võistluse 1999. aastal ja Hõbedase Harmoonika 1992. aastal.

Huippuhiihtäjä Mona-Liisa Nousiainen kuoli 36-vuotiaana

Hiihtäjä Mona-Liisa Nousiainen (os. Malvalehto) on kuollut maanantaina 36-vuotiaana. Hän menehtyi pitkäaikaiseen sairauteen. Hiihtoliitto kertoo asiasta verkkosivuillaan. Nousiainen saavutti urallaan kolme SM-mitalia. Lisäksi hän osallistui neljästi MM-kisoihin. Nuorten tasolla Nousiainen voitti kolme nuorten MM-kultaa vuosina 2001-03. Nousiainen oli naimisissa entisen maajoukkuehiihtäjän Ville Nousiaisen kanssa. Pariskunnalla on vuonna 2010 syntynyt tytär.

Kommentaarid
(Külastatud 1,094 korda, 1 külastust täna)