Soome tanklaomanik hädas bensiinivarastega – midagi teha ei saa

Vantaal ja Hyvinkääl Teboili tanklaid haldav ettevõtja kurdab, et bensiinivargad on muutunud üha julgemaks ja nende vastu pmidagi teha ka ei anna. Kui ettevõtja varga pildi sotsiaalmeediasse pani, siis pidi selle eest trahvi maksma.

Ettevõtja Raakel tunnistab, et vargused on iganädalane, aga vahel ka igapäevane probleem. Teinekord tuleb ette vargusi mitu korda päevas, vahendab MTV.

Lisaks rahalisele kahjule tekitavad vargused probleeme tankla töötajatele, kuna vargused segavad tööd kassas. Valvekaamera salvestuste läbikäimine ja kuriteoteadete tegemine on ka suur töö.

Tanklasse olid välja pandud hoiatussildid, kus hoiatati varaste nimede üles panemise eest sotsiaalmeediasse. Pärast tuli varastele maksta tuhandetesse eurodesse ulatuvat hüvitist. Kohus tegi trahvi privaatsust rikkuva tegevuse eest. Pärast seda olid paljud inimesed imestunud ja rääkisid, et selline asi on väär.

Kommentaarid
(Külastatud 452 korda, 1 külastust täna)