Soome spordipargis naise vägistanud mees andis end ise üles

Ööl vastu pühapäeva Soome lõunaosas Heinolas Vierumäki spordikeskuses 40-aastase soome naise vägistanud mees andis end ise üles.

Tegemist oli kohaliku 20-aastase mehega, kel pole varem politseiga tegemist olnud. Mees oli näinud vägistamise juhtumit uudistes ja tahtis teatada, aga polnud suuteline ise helistama. Ta rääkis sellest ühele lähedasele, kes teatas politseisse.

Politsei info kohaselt pole selles piirkonnas liikunud meestel endast vaja enam märku anda, kuna kahtlusalune isik on tabatud. Samas aga ootab politsei tähelepanekuid ööl vastu pühapäeva kella 03.00-03.45 piirkonnas olnud 20-aastase mehe ja 40-aastase naise kohta telefonile +358 295 437444.

Ühtlasi soovib politsei tänada kõiki inimesi, kes asja kohta vihjeid saatsid. Tänu asja avalikustamisele õnnestus kahtlusalune kiiresti välja selgitada. Politsei jätkab juhtumi uurimist kui vägistamist ning kuulab osapooled üle.

Poliisi – Tiedotteet

No Description

Kommentaarid
(Külastatud 274 korda, 1 külastust täna)