Soome politsei uued kiiruskaamerad fikseerivad kõike, isegi rehvimustri paksuse

Tehnoloogia areneb ja see puudutab ka politsei kiiruskaameraid. Soome politsei liiklusturvalisuse juht Dennis Pasterstein on pannud veebi üles uute kiiruskaamarete pildid, mis suudavad fikseerida isegi auto rehvimustri paksuse.

Sõitja nägu on näha nagu passipildil. Lisaks näeb ära turvavöö või mobiiltelefoni kasutamise. Rehvimustri paksust saab samuti kontrollida, märkis Pasterstein. Uute piltide kvaliteet on muljetavaldav.

Politsei annab peatselt teada, millal uued kaamerad kasutusele võetakse.

Dennis Pasterstein on Twitter

On nämä uudet automaattivalvontakuvat melko jäätäviä. Kasvot näkyvät kuin passikuvassa. Lisäksi turvavyön ja matkapuhelimen käyttö ja jopa renkaiden urasyvyys voidaan tarkastaa. Poliisihallitus tiedottaa käyttöönottopäivän. #liikenneturvallisuus #koulutie

Kommentaarid
(Külastatud 5,864 korda, 1 külastust täna)