Soome politsei andis lisainfot öise traagilise liiklusõnnetuse kohta: seltskond läks tülli ja jäi Vene rekka alla

Politsei andis lisainfot täna öösel maanteel nr 6 Luumäki vallas juhtunud raske liiklusõnnetuse kohta, milles hukkus kaks ja sai vigastada üks inimene.

Politsei info kohaselt olid neli inimest liikunud sõiduautoga Kouvola suunas, kui auto peatus Jurvala juures tee ääres, nii et auto jäi osaliselt sõiduteele. Peatumine oli tingitud autos olnud inimeste vahel puhkenud tülist. Kolm inimest läksid auto tagaosa juurde asja klaarima. Autojuht jäi istuma juhi kohale.

Ajal, kui kolm inimest seisid tee ääres, sõitis tagant tulnud rekka neile otsa, nii et kaks neist, 1979. aastal sündinud kymenlaakso naine ja 1996. aastal sündinud kymenlaakso mees hukkusid silmapilkselt. Kolmas isik, 1982. aastal sündinud kymenlaakso mees sai vigastada.

Vastupidiselt varasemale teatele ei saanud auto juhikohal istunud 1995. aastal sündinud kymenlaakso naine vigastada. Vigastada saanud mehe vigastused pole rasked.

Rekkat juhtinud 1983. aastal sündinud meest kahtlustatakse liikluse ohustamises, kahe surma põhjustamises ja kehavigastuse tekitamises. Alkoholi polnud keegi juhtidest tarvitanud. Juhtunu ajal oli väljas pime, nii et eeluurimise käigus selgitatakse, kas juhil oli võimalik märgata sõiduteel olnud inimesi.

Poliisi – Tiedotteet

No Description

Kommentaarid
(Külastatud 924 korda, 1 külastust täna)