Soome naised võtsid kambakesi ülakehad paljaks pärast seda, kui ühel neist keelati alasti päevitamine

Soome naised võtsid rannas oma ülakehad paljaks pärast seda, kui ühel naisel keelati rannas alasti päevitamine.

Ürituse korraldasid Helsingis soome naised 30-aastane Säde Vallarén ja 28-aastane Sandra Marins. Kohale tuli juuni lõpus ligi 50 naist, kes omal Hietaniemi rannas ülakehad paljaks võtsid, vahendab Daily Mail.

Tagasiside oli üritusele enamalt jaolt positiivne ja mõned märkisid, et mõnedel meestel on isegi suuremad tissid kui naistel. Ürituse ajal jalutasid mehed ja naised paarikaupa käest kinni hoides merre.

Sarnane üritus on kavas korraldada ka käesoleva nädala laupäeval, aga rahvast võib tulla kohale vähem, kuna ilm on kehv.

Helskimpy! TOPLESS protest after woman arrested for showing breasts

Säde Vallarén, 30, and Sandra Marins, 28, set up their ‘t**s flashmob’ last month They’re challenging attitudes to toplessness in Helsinki by stripping off The pair are trying to confront sexualisation of the nipple and gender inequality A group of topless women bared all on a Finnish beach for a ‘t**s flashmob’ to protest against police being called on a sunbather who chose to show her breasts in public.

Kommentaarid
(Külastatud 1,440 korda, 1 külastust täna)