Somaalia ja Eritrea mehed vägistasid Stockholmi kesklinna mänguväljakul naise, kohus alandas nende karistust, üks saab võimaluse Rootsi jääda

Somaalia ja Eritrea päritolu mehed vägistasid Stockholmi kesklinnas asuval mänguväljakul naise. Üks meestest võttis vägistamise videosse.

Mehed väitsid kohtus, et naine nõustus nendega seksima. Kohus määras algul kahele mehele vanglakaristuse ja ühe mehe psühhiaatrilisele sundravile. Pärast seda pidi mehed välja saadetama, vahendab Expressen.

Ringkonnakohus aga leevendas meeste karistusi. Kahe süüaluse karistus vähenes kolme kuu võrra, nii et ühele määrati viis ja teisele neli aastat vangistust. Lisaks loobus kohus psühhiaatrilisele ravile määratud mehe väljasaatmisest.

Kohus põhjendas karistuse leevendamist sellega, et kaks meest saadetakse välja. Kolmandat meest aga välja ei saadeta, kuna ta ei tuleks kodumaal toime.

Mehed peavad maksma kannatanule kokku 205 000 krooni (19 500 eurot) hüvitist. Kaks meest on Somaaliast ja üks Eritreast.

Därför sänks straffen för gruppvåldtäkten på lekplatsen

Hovrätten sänker straffet för de tre män som dömts för gruppvåldtäkt på en lekplats i centrala Stockholm. För två av männen förkortas straffen med tre månader till fem respektive fyra år. Den tredje slipper utvisning eftersom han på grund av psykisk ohälsa är “sårbar” i hemlandet, enligt hovrätten.

Kommentaarid
(Külastatud 1,748 korda, 1 külastust täna)