Selline on Helsingi kesklinna tulistaja: pereisa, kel on tuhandeid eurosid täitemenetluses

Helsingi kesklinnas Kamppis inimesi tulistanud mees on rahulik pereisa, aga raha-asjad on läinud vussi.

Mees elab Vantaal Rajatorppa kortermajade rajoonis, mis on idülliline koht elamiseks. Seal on palju laste mänguväljakuid ja väikseid kohalikke poode, vahendab Iltalehti.

Seda rahu aga katkestas Kamppi tulistamise kahtlusaluse kinnivõtmine, milleks korraldati suur operatsioon.

Mees on remondi- ja koristusfirma juht, pärit Kosovost. Naabrid iseloomustavad teda kui rahulikku pereisa. Mees on elanud praeguses elukohas aasta. Lisaks temale elavad seal naine ja lapsed. Facebooki piltide järgi on mees palju reisinud, Taimaale ja Itaaliasse. Mehe raha-asjad on aga korrast ära. Tal on täitemenetluses kokku üle 18 000 euro. Tagastanud on mees ligi 1000 eurot.

Kohtus on parasjagu menetluses juhtum, kus mees oli ise kuriteos kannatanu ühes vägivalla juhtumis eelmise aasta novembris Espoos. Juhtum on huvitav seetõttu, et kohtus on süüalune espoo mees, kel on sama perenimi, mis on tulistamise juhtumis osalenud punase sõiduauto omanikul. Tegemist pole ilmselt aga sama isikuga, kuna tulistamises kannatanu on sündinud 1990ndatel aastatel, aga vägivallas kahtlusalune 1960ndatel aastatel.

Tulistaja võeti kinni kodust. Mees põgenes kiiresti koju, kuna tulistamine toimus kella 16 ajal, kinnivõtmine oli ühe auto kaamera pildi järgi 16.10 ajal. Normaalne aeg Helsingi kesklinnast Rajatorppasse on 25 minutit. Kümne minutiga selle vahemaa läbimist ei peeta tõenäoliseks, ilmselt oli kaameral vale aeg.

Murha.info portaali andmetel on kahtlusaluse Kosovo mehe nimi Gazmend Hajdari ja tema ettevõtte nimi Ykkönen saneeraus ja siivous Oy. Mehel on ka Facebooki külg, kus ta on piltidel koos lastega.

Kujutis: Facebook
Kujutis: Facebook
Kujutis: Facebook
Kommentaarid
(Külastatud 754 korda, 1 külastust täna)