Rasketes lastevastastes seksuaalkuritegudes kahtlustatav mees elas Soomes toetuste peal

Rasketes lastevastastes seksuaalkuritegudes kahtlustatav „Onu” elas Soomes toetuste peal. Ühtlasi vaidles ta lapse emaga lapse hooldusõiguse pärast, kuna ema oli mures lapse pärast.

Mees rääkis kümmekond aastat tagasi kohtus, et elab Soomes töötutoetuse ja toimetulekutoetuse peal. Mees vägistas lapsi 13 aasta jooksul, vahendab Iltalehti.

Lapse ema nõudis kohtus ainuhooldusõigust ja elatist, mees taotles ühist hooldusõigust. Naine tõi välja, et elas mehest eraldi ja ta ei usalda last isa hoolde „tema käitumise tõttu”. Naine palus otsuse tegemisel arvestada mehe „psüühilist seisundit”. Naine üksikasju ei täpsustanud, aga andis teada, et ei usalda meest.

Mees andis kohtus kümmekond aastat tagasi teada, et saab töötutoetust 28,44 eurot päevas ja toimetulekutoetust 368,57 eurot kuus, mille peale kohus otsustas, et mees pole võimeline elatist maksma.

Mehel on varasemast ka üks vägivallakuriteo-asi, kus ta oli Vaasankatu baaris löönud teist meest klaaspudeliga pähe. Kohtu hinnangul ei selgunud, kes tüli alustas ja „Onu” väitis, et oli kasutanud pudelit enesekaitseks. Mees sai teo eest 60 päeva pikkuse tingimisi vanglakaristuse. Mees, keda ta lõi, sai samuti karistada.

Rankoista seksuaalirikoksista epäilty “Eno” kävi huoltajuuskiistaa Suomessa – Lapsen äiti kertoi olevansa huolissaan lapsen turvallisuudesta

Hyvin rankoista rikoksista epäiltynä oleva mies kertoi reilut kymmenen vuotta sitten elävänsä työmarkkinatuella ja toimeentulotuella. Poliisi tiedotti maanantaiaamuna poikkeuksellisen pitkästä ja rankasta lapsiin kohdistuneesta seksuaalirikosvyyhdistä. Nuorten keskuudessa “Enona” tunnetun miehen epäillään houkutelleen lapsia asunnolleen Helsingin Laajasaloon ja raiskanneen jopa 13 vuoden ajan. Pahimmissa tapauksissa rikokset ovat jatkuneet yksittäisten uhrien kohdalla viitisen vuotta.

Kommentaarid
(Külastatud 258 korda, 1 külastust täna)