Politsei pihta tulistanud soome meest süüdistatakse mõrvakatses

Politsei sai eelmisel aastal väljakutse ühte Põhja-Savos Iisalmis asuvasse majapidamisse, kus pereisa oli vägivallatsenud oma naise ja teismelise poja kallal.

Politsei nägi 1,49-promillises joobes autoga sõitma läinud meest ja sõitis järele. Põgenemise ajal peatas mees auto, tuli välja ja tulistas püssist kaks korda politsei auto suunas. Politsei sõitis samal ajal eemale, kuna mehe käes nähti relva, vahendab MTV.

Politseinikud vahejuhtumis viga ei saanud, aga politseiauto nina ja esiklaas olid haavlite täkkeid täis, samuti oli üle 100 täkke tee ääres olnud metallist postkastil. Olukord lahenes nii, et mees piirati sisse ja lõpuks oli ta sunnitud oma relva loovutama.

Nüüd süüdistatakse politsei pihta tulistanud 1985. aastal sündinud meest muu hulgas mõrvakatses ja vägivallas. Prokurör nõuab mehele vähemalt kolme aasta pikkust vanglakaristust.

Kommentaarid
(Külastatud 121 korda, 1 külastust täna)