Politsei andis lisainfot eilse tulistamise kohta Helsingi kesklinnas: tegemist oli arveteõiendamisega

Helsingi politsei andis lisainfot eilse tulistamise juhtumi kohta Helsingi kesklinnas, mille põhjustas teineteist tundnud isikute arveteõiendamine.

Politsei kahtlustab 32-aastast meest kolmes mõrvakatses. Kahtlusalused kuriteod pandi toime Hietalahdenkatu ja Porkkalankatu ristmikul teisipäeval, 23. juulil kella 16 ajal. Politsei võttis kahtlusaluse eile kinni.

Meest kahtlustatakse mitme lasu tulistamises. Kaks inimest said vigastada ja nad on haiglaravil. Kolmas kannatanu oli ühe kannatanu kõrval, aga kuul teda ei tabanud. Kõik kolm kannatanut on sündinud 1990ndatel aastatel.

Nii kannatanud kui kahtlusalune sõitsid autodega.

Kõik asjaosalised olid varasemast omavahel tuttavad ja tegemist oli omavahelise arveteõiendamisega. Tulistamine toimus tipptunnil Helsingi kesklinnas ja seal ligidal oli palju teisi inimesi ning autosid. Seetõttu kujutas asi ohtu kõikidele teistele.

Politsei veel asjaosalisi üle kuulanud ei ole.

Poliisi – Tiedotteet

No Description

Kommentaarid
(Külastatud 393 korda, 1 külastust täna)