Oulus põleb jäätmekeskus, suitsusammas näha kilomeetrite kaugusele

Põhja-Soomes Oulus süttis pühapäeva õhtul jäätmekeskus ja suitsusammas on näha kilomeetrite kaugusele.

Tulekahju lõõmab Rusko jäätmekeskuses. Päästekeskuse esialgsetel andmetl põleb prügihunnik. Selle suurus on 20×30 meetrit. Kustutustööd käivad, aga ümberkaudsetele aladele võib jõuda suitsu, vahendab Ilta-Sanomat.

 

Jätekeskuksella riehuu tulipalo Oulussa – musta savupatsas näkyy kilometrien päähän

Oulun koillisosissa on syttynyt sunnuntai-iltana tulipalo, josta kohoava savupatsas näkyy jopa useiden kilometrien päähän. Ilta-Sanomille valokuvaavan Ville Honkosen mukaan tulipalo on syttynyt Ruskon jätekeskuksella. Ruskon jätekeskus sijaitsee osoitteessa Ruskonniityntie 10. Pelastuslaitoksen ensitietojen mukaan tulessa on jätepenkka. Penkan koko noin 20×30 metriä. Pelastuslaitos kertoo, että sammutustyöt ovat kesken, joten jätekeskuksen läheisillä alueilla saattaa esiintyä illan mittaan savun hajua.

Kommentaarid
(Külastatud 108 korda, 1 külastust täna)