Nüüd on teada, millal uued nutikad kiiruskaamerad Soomes tööle pannakse!

Soomes on juba paigaldatud uued nutikad kiiruskaamerad, mis võimaldavad mõõta kiirust igas suunas ning teha ülimalt teravaid pilte. Seni oli lahtine, millal uued kaamerad tööle pannakse.

Nüüd on kuupäevad teada: esimene uus kaamera alustab tööd järgmisel neljapäeval, 11. juulil maanteel nr 6 Kouvolas, vahendab MTV.

Kokku on uusi kaameraid pandud välja 42. Neist 23 kaamerat on tee ääres nr 4 ja 16 kaamerat tee ääres nr 6. Lisaks on üks kaamera Oulu keskuses vana politseimaja juures ja kaks kaamerat Helsingis Michelininkatul.

Lisaks esimesele pannakse uued kaamerad tööle järgmisel nädalal alates neljapäevast. Soome politsei liiklusjärelvalve juht Dennis Pasterstein on kiitnud, et uue kiiruskaameraga tehtud pildid on teravad nagu passipildid. Isegi auto rehvimustri sügavus on näha.

Kommentaarid
(Külastatud 801 korda, 1 külastust täna)