Lahtis oli suur tulekahju korrusmajas, maja tehti tühjaks, kaks inimest viidi haiglasse

Lahtis Liipola linnaosas puhkes eile, 1. juuli õhtul tulekahju 5-korruselises kortermajas.  Tulekahju kustutustööd jätkuvad täna. Maja tehti inimestest tühjaks, kaks inimest viidi haiglasse.

Maja ülemisel korrusel puhkenud tulekahju oli nii suur, et see purustas aknad ja liikus edasi katusele. Põlengule suudeti hommikul piir panna. Tule leviku ohtu ei ole, aga leidub veel üksikuid koldeid, vahendab MTV.

Tulekahju tõttu evakueeriti kõik majas olnud inimesed. Majast viidi välja ligi 50 inimest, kes pidid mujal ööbima. Haiglasse viidi kaks inimest, kellest üks päästeti põlevast korterist. Teadaolevalt pole vigastused ohtlikud.

Kokku elab korrusmajas ligi 100 inimest, aga tulekahju puhkedes polnud kõiki kodus. Evakueerimine toimus ka veekahjustuste tõttu. Tulekahjustused on ühes korteris, aga veekahjustused 30-40 korteris.

Inimesed suhtusid evakueerimisse rahulikult ja võtsid kaasa oma asjad. Osa inimesi ööbis tuttavate juures, osa sotsiaalpindadel. Praegu pole veel teada, millal inimesed oma koju tagasi pääsevad. Tulekahju tõttu sai rohkem kahjustada pool majast, nii et maja täiesti elamiskõlbmatuks ei muutunud. Tulekahu põhjuste kohta veel info puudub.

Kommentaarid
(Külastatud 98 korda, 1 külastust täna)