KUUM: Viking Line’i kruiisilaev on merel hädas tugeva tuulega, pardal on 1600 inimest

Viking Line’i kruiisilaev Cinderella on merel hädas tugeva tuule tõttu Visby ligidal. Laeval on 1595 reisijat, vahendab Expressen.

Enamus reisijatest on rootslased, aga seal on ka 110 soomlast. Visby juures on hetkel tuule kiirus 15-21 meetrit sekundis. Pealtnägijate väitel on aga paljud reisijad jäänud merehaigeks, kuna laeb kõigub tugevalt.

Kruiisilaev on teel Stockholmist läbi Maarianhamina Visbysse. Tigeva tuule tõttu ei saa laev Gotlandil Visby sadamas randuda.

Radio Sweden on Twitter

Strong winds around the Baltic island of Gotland have made it impossible for a ferry to dock in Visby Friday morning. Some 1,500 passengers are on board the M/S Viking Cinderella ferry which is currently waiting out at sea for the weather to change. TT Photo: Henrik Montgomery

Kommentaarid
(Külastatud 2,919 korda, 1 külastust täna)