KUUM: Soomes vägistati suvilasse läinud naine, politsei otsib kõiki ümbruskonna mehi

Ööl vastu pühapäeva vägistati Soome lõunaosas Heinolas Vierumäki spordikeskuses 40-aastane soome naine, kes oli kella 3 ajal öösel väljunud Scandicu hotellist.

Teel spordikeskuse peahoone poole ja oma suvila juurde, oli naisele järgnenud valgenahaline soome mees. Mees oli sundinud naise ringristmiku juurde metsa ja vägistanud naist vigastades ta sealsamas, vahendab MTV.

Politsei ootab seoses juhtunuga vihjeid, seda nii kannatanu kui temaga olnud mehe kohta. Lähedalasuvalt teelt ja parklast oli sündmuskoht näha. Kannatanul oli seljas põlvedeni ulatuv seelik, millel olid küünarnukkideni ulatuvad paelad.

Samuti ootab politsei naabrite vihjeid selle kohta, kui nende naabrusse on saabunud mees. Politsei on saanud juba infot, mille abil on võimalik hiljem jõuda kurjategijani. Ühtlasi palub politsei kõigil meeskodanikel, kes olid sel ajal Vierumäkil või kes saabusid oma majutuskohta peale kella 3 öösel, võtma politseiga e-posti kaudu ühendust.

Nii on võimalik politseil kahtlusaluste ringi vähendada, nii et politsei ei peaks neid mehi ilmaasjata välja kutsuma. Piirkonnas kella kolme paiku liikunud meestel palutakse endast e-posti kaudu märku anda.

Vihjed palutakse saata telefonile +358 295 437444 või e-posti aadressil heinola.hame(at)poliisi.fi.

Kommentaarid
(Külastatud 733 korda, 1 külastust täna)