KUUM: Soome lasteaias puhkes tulekahju, 12-korruselisest hoonest on inimesed evakueeritud

Soomes Tamperes süttis põlema lasteaia katus. Lasteaed asub 12-korruselises kortermajas, mille elanikud on suitsu tõttu evakueeritud.

Päästekeskus on evakueerinud elanikud kõigist 55 korterist. Kiirabi on kontrollinud üle 59 inimest. Keegi teadaolevalt vigastada ei saanud, vahendab MTV.

Praegu käivad lasteaia katuse kustutustööd. Tule leviku ohtu korteritesse ei ole. Arvatavalt pääsevad pooled kortermaja elanikud päeva peale oma kodudesse tagasi. 30 elanikku on paigutatud ajutistele sotsiaalpindadele.

Tulekahju oli kustutamas kokku 20 päästeüksust. Teade tulekahju kohta tuli kella poole kolme ajal ööl vastu kolmapäeva, 24. juulit. Kustutustööd takistavad liiklust Hämeenpuisto põhjaosas. Tulekahju sai alguse lasteaia katusest. Arvatavalt oli tulekahju seotud katuse remonditöödega, aga seda veel kontrollitakse.

Kommentaarid
(Külastatud 178 korda, 1 külastust täna)