KUUM: Soome fitnessi-staar võib pikkadeks aastateks vangi minna

Rahapesu süüdistustes kahtluse all olev Soome endine miss ja fitnessi-staar Sofia Belòrf on kahtlusalune rahapesus ja võib aastateks vangi minna.

Belòrfi kahtlustatakse rahapesus ja tema abikaasat Niko Ranta-ahot narko- ja dopingukuriteos, vahendab MTV.

Belòrf sai Soomes tuntuks kui Sofia Ruusila, kui võitis 2010. aastal Miss Helsinki tiitli. Tol ajal juuksuriks õppinud 20-aastane kaunitar hakkas sõbrustama sarjast Big Brother tuntud Niko Nousiaineniga.

Missivõitluse ajal oli skandaal seoses sellega, et kahtlustati, et Sofia võit oli juba eelnevalt kokku lepitud. Sofia oli tol ajal Soome tuntumaid avaliku elu tegelasi. Niko ja Sofia abiellusid 2012. aastal.

Hiljem hakkas Sofia tegelema fitnessiga ja tuli 2015. aastal bikini fitnessis Soome meistriks. Järgmisel aastal valiti ta Soomes aasta fitnessi-sportlaseks. Naine avaldas 2016. aastal raamatu Fit by Sofia. Samal aastal vahetas ta oma nime Belórf-Nousiaineniks, kasutades oma isa perenime. 2017. aastal läksid Sofia ja Niko lahku.

Praeguse elukaaslase Niko Ranta-ahoga tutvus naine 2018. aastal. Paar elas Hispaanias Marbellas.

Kommentaarid
(Külastatud 735 korda, 1 külastust täna)