Kuulus Vene moeblogija leiti tapetuna kohvrist, kahtlustatakse endist elukaaslast

Kuulus Vene moeblogija ja arst, 24-aastane Jekaterina Karaglanova leiti surnult kohvist. Tema tapmises kahtlustatakse endist elukaaslast, kes valvekaamera salvestuse põhjal viimasena naise korteris käis.

Naisel oli Instagramis 85 000 jälgijat. Ta leiti Moskva korterist kohvrist, kõri läbi lõigatuna ja tal polnud muud seljas kui jala ümber pitsist sukapaelad. Leidjateks olid tema vanemad, kes tundsid muret, miks tütar enam telefoni ei võta, vahendab Daily Mail.

Naise isa, kes on samuti arst vajas ise meditsiinilist abi pärast seda, kui oli tütre surnukeha kohvrist leidnud.

Kuriteopaik oli täiesti puhtaks tehtud ja sealt ei leitud ühtegi jälge, mis tähendab, et mõrv oli hoolikalt ette valmistatud.

Naisel oli uus suhe 52-aastase mehega. Eelmise suhe oli 32-aastase mehega, keda naine kutsus „hundiks”. Naine alustas pärast ülikooliõpinguid hiljuti tööd ühes Moskva haiglas.

Doctor, 24, is found knifed to death and stuffed in a suitcase

Ekaterina Karaglanova, 24, who had more than 85,000 Instagram followers, was found with her throat slit and wearing nothing but lace garters in Moscow flat A man seen on CCTV entering her flat may be a ‘jealous former lover’ police say Her distraught parents found her body after concern that she had stopped answering her phone, asking her landlord to let them into the flat A suspect in the murder of a glamorous Russian doctor and travel blogger, whose body was found stuffed in a suitcase, has been caught on CCTV.

 

Kommentaarid
(Külastatud 385 korda, 1 külastust täna)